• Посилання скопійовано

Дві найгарячіші теми грудня: зарплата та податкові накладні зі змінами!

Приєднуйтесь вже 11 грудня до вебінару «Дебету-Кредиту» з Галиною Казначей та Ганною Биковою!

Дві найгарячіші теми грудня: зарплата та податкові накладні зі змінами!

Якщо хтось переймається, що в роботі й обов’язках нічого немає нового й загруз у рутині, то це точно не про бухгалтерів. Щомісяця зміни, ледь не щокварталу нові форми документів й традиційно щороку нові мінімальні показники.

Запрошуємо на вебінар для ознайомлення та аналізу нових мінімальних гарантій в оплаті праці. Також розглянемо зміни внесені до Порядку складання податкових накладних, які діють вже з 01.12.2018 року.

На що вплине новий розмір мінімальної заробітної плати та розмір прожиткового мінімуму? Що робити у 2019 р., якщо у 2018 р. неправильно утримали ПДФО? Який мінімальний розмір ЄСВ у 2019 р.?

Як скласти по-новому зведені податкові накладні та податкові накладні за щоденним підсумком операцій? Що нового з’явилося при складанні податкових накладних на платника та неплатника ПДВ? Як скасувати зайво складену та зареєстровану податкову накладну? 

Ці та та ряд інших запитань розглянемо на вебінарі. 

 

Лектори: 

Галина Казначей

Бухгалтер-експерт, консультант з питань оподаткування та трудового законодавства, лектор, автор статей у спеціалізованих виданнях, блогер

 

Ганна Бикова

Керівник київської редакції та провідний автор тижневика «Дебет-Кредит», податковий консультант-практик з багаторічним досвідом роботи головним бухгалтером

 

Дата проведення: 11 грудня о 14:00

Тривалість: 3 години

Вартість: 450 грн.

 

!!! Для передплатників «Дебету-Кредиту» на електронний пакет «Профі» або паперовий журнал участь у вебінарі безкоштовна.

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»