• Посилання скопійовано

Новий звіт до Фонду соціального страхування: кому і коли подавати?

А ще про розрахунок лікарняних і декретних, нарахування та звітування з ПДФО і ЄСВ – на семінарі вже 24 травня

 

Одне з питань, яке сьогодні часто цікавить бухгалтерів: «Чи потрібно подавати до Фонду соціального страхування новий звіт? Що це за новий звіт? Коли його подавати? І в які строки?». 

Новий звіт до Фонду соціального страхування подають переважно ті страхувальники, які пережили в поточному звітному періоді перевірку Фонду соціального страхування. І якщо у вас немає заборгованості по сплаті страхових внесків до Фонду нещасного випадку чи Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності станом на 1 січня 2011 року і ви не проходили перевірок Фонду соціального страхування, подавати вам новий звіт до Фонду не потрібно.

Про це і не тільки поговоримо вже 24 травня на Великому Семінарі із Заробітної Плати з Тетяною Мойсеєнко – податковим консультантом, фахівцем з трудового права і оплати праці.

Ознайомитися з програмою та замовити квитки зі знижками до залу чи online-трансляцію можна за посиланням>>.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»