• Посилання скопійовано

Додаток РІ до декларації з податку на прибуток: заповнюємо правильно

Вебінар редакції для всіх платників податку на прибуток

Додаток РІ до декларації з податку на прибуток: заповнюємо правильно

Додаток РІ до декларації можна назвати найважливішим додатком, оскільки від правильності його заповнення залежить об’єкт оподаткування. 

Під час вебінару ми звернемо увагу на проблемні питання і надамо рекомендації щодо їх вирішення. Проаналізуємо окремі роз’яснення ДФСУ і зробимо свої висновки. Вебінар дасть можливість переконатись платникам податку на прибуток у правильності визначення показників додатку РІ. 

Як завжди відповімо на ваші запитання. 

Всі учасники вебінару отримають від лектора презентацію та конспект з практичними матеріалами.

 

Лектор: Людмила Тимофеєва — аудитор АФ «Контракти-Аудит», податковий консультант, спеціаліст з питань оподаткування податком на прибуток та ПДВ.

Дата проведення: 12 червня о 14:00.

 

Вартість: 350 грн.

!!! Для передплатників «Дебету-Кредиту» на електронний пакет «Профі» або паперовий журнал участь у вебінарі безкоштовна!

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>>> 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»