• Посилання скопійовано

Здайте річну звітність і отримайте подарунок

В ЦН «Актив» вже відкрита реєстрація на найзатребуваніший вебінар грудня «Річна звітність 2013». А передноворічна акція, що вже стартувала, зробить участь у вебінарі не тільки корисною, але й приємною

Здайте річну звітність і отримайте подарунок

Найгарячішою темою грудня є, звичайно ж, «Річна звітність 2013». Лектор вебінару - Папиріна Ольга Григорівна. Ознайомитися з програмою заходу можна за посиланням http://finacademy.net/buh-webinars/otchetnost-za-2013-god. Участь у вебінарі «Річна звітність 2013 » - це можливість здати звіт швидко, коректно і без особливих клопотів.

А тепер головна новина грудня: бухгалтери, що оплатили участь у тематичних вебінарах в період з 2 по 20 грудня, отримують повернення грошей. Ці гроші можна витратити на покупку новорічних подарунків. Яким чином?

 

При оплаті 3 вебінарів - у подарунок клієнт отримує сертифікат на покупки в магазині Prostor номіналом 100 грн

При оплаті 5 вебінарів - номінал сертифіката складе 200 грн.

Відправка сертифіката здійснюється за рахунок компанії.

Окрім подарунків , як і раніше діє програма лояльності:

5 вебінарів - знижка 20 %

3 вебінари - знижка 15 %

2 вебінари - знижка 10 %

Багато бухгалтерів вже відзначили, що зараз найсприятливіший час для запису на тематичні вебінари: вигідні умови в сукупності з цікавими темами. До того ж, наприкінці року можна запланувати участь у майбутніх вебінарах в 2014 році.

Щоб дізнатися інші теми вебінарів, необхідно відвідати http://finacademy.net/buh-webinars, де представлено регулярно оновлюваний розклад заходів від ЦН «Актив».

ЦН «Актив» чекає всіх бажаючих отримати свій подарунок!

Джерело: ЦН "Актив"

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Акції і подарунки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акції і подарунки»