• Посилання скопійовано

Міністерством юстиції України зареєстровані Зміни до Положення про інвестиційну декларацію недержавного пенсійного фонду

Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України інформує, що набрало чинності розпорядження Держфінпослуг від 01.12.2011 №721, зареєстроване в Міністерстві юстиції України 23.12.2011 за №1515/20253 (далі — Розпорядження), яким затверджені Зміни до Положення про інвестиційну декларацію недержавного пенсійного фонду, затвердженого розпорядженням Держфінпослуг від 27.11.2003 №139, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.12.2003 за №1165/8486.

Цими змінами, зокрема, змінено структуру інвестиційної декларації, встановлюються критерії та показники, за якими здійснюються відбір об’єктів для інвестування, процедура визначення ризиків, пов’язаних з інвестуванням пенсійних активів та вимоги до документів, які додаються до заяви про реєстрацію інвестиційної декларації недержавного пенсійного фонду і змін до неї.

Звертаємо увагу, що відповідно до пункту 5 Розпорядження радам недержавних пенсійних фондів необхідно привести інвестиційні декларації недержавних пенсійних фондів у відповідність до вимог цього Розпорядження до 30.06.2012.

 

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»