• Посилання скопійовано

Ощадбанк продовжить дію платіжних карток до 1 липня

Усі картки Ощадбанку, термін яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком

Ощадбанк продовжить дію платіжних карток до 1 липня

Ощадбанк піклується про безпеку і здоров’я клієнтів, тому потурбувався про те, щоб вони якомога менше відвідували його відділення на час карантину. Всі картки Ощадбанку, термін яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком.

Отже, клієнти можуть спокійно залишатись удома та не поспішати до відділень за новими картками. Не виходячи з дому можна здійснювати покупки в онлайн-магазинах та банківські операції дистанційно в Ощад 24/7. А ще в Ощад 24/7 можна оплачувати комунальні послуги без комісії, обмінювати валюту онлайн або відкривати депозити. Важливо: для здійснення платежів в Інтернеті необхідно вводити термін дії картки, що зазначений на ній.  Детальніше банк поінформує клієнтів в SMS-повідомленнях.

«Наша команда активно працює над тим, щоб в умовах карантину клієнти мали безперебійне обслуговування. Ми продовжили дію карток, що закінчуються під час карантину. Ощад працює, а клієнти залишаються вдома в безпеці та спокійно користуються перевагами дистанційного обслуговування в Ощад 24/7. Ще раз звертаюсь до молоді: допоможіть старшому поколінню опанувати дистанційне обслуговування. Отже, пенсіонери, як й інші клієнти, можуть не поспішати за новою карткою або в банкомат для зняття грошей, а спокійно з дому замовляти продукти онлайн та здійснювати інші платежі», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Для мінімізації контактів з готівкою Ощадбанк рекомендує оплачувати покупки в торговельній мережі картками та електронними гаманцями. Нагадуємо, що при розрахунках на суму до 1000 грн карткою Visa та до 500 грн карткою Mastercard вводити PIN-код не потрібно.

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»