• Посилання скопійовано

ПриватБанк автоматично знизив ставки за кредитами для 60 тисяч українських компаній і ФОП

ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців

 ПриватБанк автоматично знизив ставки за кредитами для 60 тисяч українських компаній і ФОП

ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців.

Як повідомили в банку, ставка щомісячної комісії по "кредитних лімітах на рахунки" знижена для 44 тисяч юридичних осіб та підприємців. Також до кінця року знижена щомісячна ставка для 15 тисяч позичальників програми "КУБ" і понад тисячі клієнтів програм проектного кредитування.

За прогнозами банку, до кінця року отримати нове фінансування по антикризовим ставками зможуть ще більше 40 тисяч компаній малого бізнесу і підприємців.

Нагадаємо, з 25 травня ПриватБанк суттєво знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але і на всі діючі кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули / реструктуризації боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість.

Детальніше про зниження ставок і про кредитні програми ПриватБанку для бізнесу можна дізнатися на сторінці kredit.pb.ua

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»