• Посилання скопійовано

Ощадбанк впровадив онлайн-сервіс зі замовлення платіжних карток

Відтепер клієнти Ощадбанка мають можливість відкривати нові рахунки та замовляти платіжні картки дистанційно через веб-банкінг або мобільний додаток Ощад 24/7

Ощадбанк впровадив онлайн-сервіс зі замовлення платіжних карток

Щодня через відділення Ощадбанку здійснюється відкриття понад тисячі карткових рахунків. Відтепер клієнти мають можливість відкривати нові рахунки та замовляти платіжні картки дистанційно не виходячи з дому в будь-який зручний для них час у веб-банкінгу або мобільному додатку Ощад 24/7.

Для відкриття рахунку достатньо увійти в  Ощад 24/7, в меню «Картки та рахунки» обрати опцію «Замовити картку», зазначити валюту (гривня, долар або євро), в якій потрібно відкрити рахунок, та після ознайомлення з умовами й тарифами підтвердити операцію. Картку буде доставлено до обслуговуючого відділення протягом 5-10 робочих днів залежно від точки доставки.

Для користування новим сервісом у смартфоні достатньо оновити версію мобільного додатку Ощад 24/7 в App Store та Google Play.

«Ощад продовжує цифровізацію послуг задля спрощення банківського сервісу. Раніше процедура відкриття рахунку та оформлення картки вимагала фізичної присутності людини в банківському відділенні. Безумовно, це займало певний час, адже клієнт витрачав його на дорогу до банку, очікування в черзі та оформлення документів. З липня ми перевели відкриття рахунків та замовлення платіжних карток в онлайн. Відтепер клієнт може здійснити це самостійно в Ощад 24/7, де доступні практично всі продукти та сервіси банку – від оплати комунальних послуг та відкриття депозитів до обміну валют», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Ощад 24/7  – сучасний інструмент оплати рахунків, здійснення переказів та контролю витрат, яким користуються понад 4,2 млн клієнтів. З широкого переліку сервісів доступні відкриття депозитів онлайн, виплата термінових переказів, обмін валют, корзина платежів для створення шаблонів, формування довідок для заповнення електронних декларацій, картка будь-якого банку в додатку, токенізація картки в Apple Pay та Google Pay, зняття готівки в банкоматі без картки, геоліміти.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»