• Посилання скопійовано

ПриватБанк знижує ставки за кредитами для бізнесу ще на 1,5% річних

ПриватБанк повідомив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу та підприємців з 1 липня 2020 року

ПриватБанк знижує ставки за кредитами для бізнесу ще на 1,5% річних

ПриватБанк повідомив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу та підприємців з 1 липня 2020 року. Так ставки за усіма кредитним лімітами на рахунки, а також за новими кредитами по всіх програмах «проектного» фінансування (кредитними лініями, лізингу та іншими) – знижуються на 1,5% річних.

Зокрема, базові ставки кредитування на придбання основних засобів, програмами лізингу та кредитами «Агросезон» знижено до 13,5% річних, а гривневі кредити під заставу депозитів у валюті надаватимуться банком під 10,5% річних.

Нагадаємо, у травні ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»