• Посилання скопійовано

Приват24 запустив сервіс миттєвих переказів з карт Mastercard будь-якої країни світу

Тепер можна отримувати швидкі онлайн-перекази на картку ПриватБанку з картки Mastercard не тільки європейських країн, але й будь-якої країни світу

Приват24 запустив сервіс миттєвих переказів з карт Mastercard будь-якої країни світу

ПриватБанк запустив оновлений сервіс миттєвих переказів з карт Mastercard зарубіжних банків в веб версії і мобільному Приват24. Тепер можна отримувати швидкі онлайн перекази на картку ПриватБанку з картки Mastercard не тільки європейських країн, але і будь-якої країни світу.

Відправити переказ з іноземної картки Mastercard на картку ПриватБанку можна в доларах, євро або гривні через Інтернет-банк Приват24 або додаток Privat24 (меню «Сервіси» → «Перекази» → «На будь-яку картку»). Щоб відправити гроші, досить знати номер картки отримувача, а вартість такого переказу на картку ПриватБанку складає 1,5% від суми незалежно від країни відправлення.

Для відправки таких переказів з-за кордону не обов'язково бути клієнтом ПриватБанку або реєструватися в Приват24.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»