• Посилання скопійовано

Відтепер можна дізнатися онлайн про завантаженість відділень ПриватБанку

На сайті ПриватБанку з'явився графік завантаженості відділень

Відтепер можна дізнатися онлайн про завантаженість відділень ПриватБанку

ПриватБанк запустив на власному веб сайті новий інформаційний сервіс – графік завантаженості відділень по всій Україні. Відтепер, збираючись відвідати відділення ПриватБанку, можна у онлайні перевірити, чи не доведеться стояти в черзі та у який час дня завантаженість найближчого відділення мінімальна.

Отримати інформацію про завантаженість відділень можна прямо на мапі регіональної мережі банку на його сайті https://privatbank.ua/map. Для цього треба знайти найближчу локацію, перейти на вкладку «Завантаженість відділення» та спланувати свій час.

У ПриватБанк говорять, що сьогодні всі з наявних його послуг можна отримати без відвідування офлайн відділень у Приват24, який працює без черг цілодобово. Але, якщо з’явилась необхідність користування послугами відділення, графік завантаженості дозволить економити час та берегти здоров’я клієнтів.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»