• Посилання скопійовано

НБУ почав публікувати фінансову звітність фінустанов

Національний банк розпочав публікацію фінансової звітності НБФУ в розрізі установ

НБУ почав публікувати фінансову звітність фінустанов

Національний банк України відповідно до Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою КМУ від 21.10.2015 р. №835 (зі змінами), розпочав щоквартальну публікацію основних показників діяльності небанківських фінансових установ (НБФУ) у розрізі установ – страхових компаній, кредитних спілок, фінансових компаній, ломбардів – на основі поданої ними звітності, а саме:

  • обсяг наданих фінансових послуг, 
  • зобов’язання, 
  • активи, 
  • капітал, 
  • дані про фінансові результати діяльності,
  • інші показники звітності.

Дані за 2020 рік та за I квартал 2021 року розміщено на сторінці «Дані наглядової статистики. Показники діяльності учасників ринку небанківських фінансових послуг» розділу «Статистика» офіційного Інтернет-представництва Національного банку.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»