• Посилання скопійовано

Україна отримає 150 млн євро для надання бізнесу доступних кредитів

Україна отримає 150 млн євро на підтримку державних програм «Доступні кредити 5-7-9%» та «Доступний фінансовий лізинг 5-7-9 %»

Україна отримає 150 млн євро для надання бізнесу  доступних кредитів

7 квітня Міністр фінансів Сергій Марченко та Директор KfW по регіону Східна Європа, Кавказ та Центральна Азія Олаф Цимелька підписали Угоду про надання кредиту в розмірі 150 млн євро. Розповідає Урядовий портал.

«Я хочу подякувати представникам Уряду Федеративної Республіки Німеччина та KfW за їхню підтримку у цей вирішальний для України період. Надані кошти дозволять зміцнити фінансову систему нашої країни, а також продовжити реалізацію державних програм з підтримки малого та середнього бізнесу в Україні», - зазначив під час підписання Сергій Марченко.

Відповідно до умов Угоди кредит надається  строком на 15 років (з урахуванням пільгового періоду відстрочення погашення основної суми кредиту - 5 років) за плаваючою процентною ставкою з можливістю конверсії на фіксовану ставку після повної виплати кредиту.

Кредитні кошти надаються в рамках Проекту «ММСП-Фінансування Covid-19» і будуть спрямовані до державного бюджету на рефінансування витрат, понесених в рамках державних програм «Доступні кредити 5-7-9%» та «Доступний фінансовий лізинг 5-7-9%».

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»