• Посилання скопійовано

ПриватБанк допоможе українцям підтримати Україну з-за кордону

Разом з платіжними системами Visa та Mastercard ПриватБанк запустив благодійну ініціативу «Підтримайте Україну з-за кордону». Для участі у ній достатньо з 16 травня по 30 червня активно розраховуватися картками ПриватБанку за кордоном

ПриватБанк допоможе українцям підтримати Україну з-за кордону

Українці, які через війну зараз змушені перебувати за кордоном, мають нагоду підтримати Україну та наблизити нашу перемогу, просто розраховуючись картками ПриватБанку за покупки у будь-якій країні світу. Розповідає ПриватБанк.

Разом з платіжними системами Visa та Mastercard ми запустили благодійну ініціативу «Підтримайте Україну з-за кордону». Для участі у ній достатньо з 16 травня до 30 червня активно розраховуватися картками ПриватБанку за кордоном. З кожної оплати карткою ми спрямуємо по одній гривні на потреби Збройних сил України.

Щоб долучитися до акції, необхідно зареєструватися на сайті або в мобільному додатку Приват24. Кількість транзакцій, а отже, й перерахованих нашим військовим гривень, необмежена.

***

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»