• Посилання скопійовано

Monobank відновив продаж безготівкової валюти у застосунку

Купити валюту можна у межах ліміту 50000 грн на місяць для розміщення на новий строковий депозит терміном 3 місяці і довше

Monobank відновив продаж безготівкової валюти у застосунку

Ввечері 2 серпня клієнти отримали можливість купівлі безготівкової валюти у застосунку.

Про це повідомив співзасновник проєкту Олег Гороховський у своєму Телеграм-каналі. 

Що треба знати:
  • Купити валюту можна у межах ліміту 50 000 грн на місяць для розміщення на новий строковий депозит терміном 3 місяці і довше, і для поповнення діючих строкових депозитів, до закінчення строку яких залишається 3 місяці і більше.
  • Після закінчення терміну дії депозиту виплата можлива на рахунок клієнта або готівкою у відділеннях Універсалбанку та банків-партнерів у рамках денного ліміту (еквівалент 100 000 грн).

Для того, щоб скористатися функцією, потрібно оновити застосунок. Оновлення вже доступно для Android і в бета-версії на iOS (основна версія для iOS проходить стандарту процедуру перевірки в Apple і з’явиться в магазині протягом 1-2 днів).

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»