• Посилання скопійовано

Ощадбанк продовжив пільгові тарифи на еквайринг до кінця року

Ощадбанк продовжить обслуговування торговельних підприємств за чинними пільговими умовами

Ощадбанк продовжив пільгові тарифи на еквайринг до кінця року

Попри підвищення міжнародними платіжними системами ставки інтерчейндж з 1 грудня 2022 року, Ощадбанк продовжує обслуговування торговельних підприємств на діючих пільгових умовах. Враховуючи численні звернення представників рітейлу та потреби бізнесу у воєнний час, з 1 грудня  і до кінця поточного року для клієнтів Ощадбанку залишається діючою комісія на рівні 1,3% за приймання платежів. 

«Як один з ключових гравців ринку еквайрингу ми намагаємось всіляко підтримувати бізнес, який попри війну, безліч пов’язаних з цим труднощів, працює  для підтримки української економіки і кожного українця. Ще на початку війни, щоб бізнес міг адаптуватись до нових реалій, Ощад скасував комісію за еквайринг на перші кілька місяців. Наразі залишаємо діючий пільговий тариф без змін. Це  дає банку можливість продовжувати розвиток бізнесу та забезпечувати стабільний рівень послуг безготівкових платежів»,  – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

***

Читайте також: ПриватБанк залишає чинні пільгові тарифи на еквайринг

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»