• Посилання скопійовано

НБУ роз'яснив особливості повернення гривень, знятих з інвалютних карток

Лист НБУ від 13.11.2012 р. №29-113/11351

НБУ наголосив, що при здійсненні операцій з видачі фізичним особам — нерезидентам гривень за платіжними картками міжнародних платіжних систем через програмно-технічні комплекси самообслуговування (ПТКС) на території України зворотний обмін невикористаних гривень здійснюють лише каси того банку (фінансової установи), якому належить ПТКС, на підставі квитанції такого комплексу, яка повинна містити назву (код) іноземної валюти відшкодування.

У разі коли банк (фінансова установа) здійснює зворотний обмін на підставі квитанції ПТКС, іноземною валютою відшкодування банка-еквайра за операціями видачі фізичним особам — нерезидентах за платіжними картками, емітованими банками-нерезидентами, є та валюта, яку відшкодовує банку міжнародна платіжна система.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»