• Посилання скопійовано

У Нацбанку прокоментували про відновлення роботи банківської системи після хакерських атак

У НБУ повідомили, що робота деяких банків, яка була обмежена через хакерські атаки, поступово відновлюється

У Нацбанку прокоментували про відновлення роботи банківської системи після хакерських атак

"Робота ряду банків, яка була обмежена через хакерські атаки, поступово відновлюється. Система електронних платежів (СЕП) Національного банку працює в штатному режимі. Триває процес відновлення роботи постраждалих банків у СЕП НБУ, - прокоментував в.о. Голови Нацбанку Яків Смолій.- Усі процесингові центри країни працюють. Операції с платіжними картками здійснюються у звичайному режимі".

Стосовно стану роботи окремих банків Яків Смолій зазначив, що Укргазбанк відновив роботу відділень в обмеженому режимі та деякий час здійснюватиме обслуговування клієнтів шляхом прийняття платіжних доручень на паперових носіях. Ощадбанк відновлює роботу в цілому і підключення до СЕП.

Також, Нацбанк рекомендує клієнтам банків звертатися до кол-центрів обслуговуючих банків або безпосередньо до їх відділень щодо статусу роботи та можливостей обслуговування клієнтів в окремо взятому банку.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»