• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Положення про передавання запасів готівки на зберігання до уповноважених банків

Постанова, яка вносить зміни до Положення, набирає чинності сьогодні, 8 вересня 2017 року

Внесено зміни до Положення про передавання запасів готівки на зберігання до уповноважених банків

Нацбанк постановою від 01.09.2017 р. №86 вніс зміни до Положення про передавання запасів готівки на зберігання до уповноважених банків.

Зокрема, уточнено, що договір про зберігання запасів готівки Нацбанку підписує голова правління уповноваженого банку, який діє на підставі Статуту, або уповноважена головою правління уповноваженого банку особа, яка діє на підставі нотаріально засвідченої довіреності.

Усі документи, що подаються до Нацбанку відповідно до цього Положення, підписуються від імені уповноваженого банку особою, повноваження якої оформляються в порядку, визначеному законодавством, із попереднім наданням до Департаменту грошового обігу копій відповідних документів (довіреності або наказу) для підтвердження цих повноважень.

Документи, що подаються за допомогою системи автоматизації, надсилаються з використанням електронного цифрового підпису уповноваженої особи уповноваженого банку з попереднім наданням до Департаменту грошового обігу копій відповідних документів, що підтверджують її повноваження, крім документів щодо виконання депозитарних операцій, порядок надання яких установлюється нормативно-правовим актом Нацбанку про депозитарну діяльність Нацбанку.

Постанова набирає чинності з 8 вересня 2017 року у зв'язку з її опублікуванням на офіційному веб-сайті Нацбанку від 07.09.2017 р.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»