• Посилання скопійовано

Затверджено Положення про оренду майна неплатоспроможних банків

17 квітня 2018 р. набрало чинності рішення Фонду гарантування вкладів фізосіб №465, яким затверджено Положення про оренду майна неплатоспроможних банків

Затверджено Положення про оренду майна неплатоспроможних банків

Фонд гарантування вкладів фізосіб рішенням від 15.02.2018 р. №465 затвердив Положення про оренду майна неплатоспроможних банків.

Положення визначає порядок передавання в оренду майна банку, в якому запроваджено тимчасову адміністрацію або здійснюється процедура ліквідації відповідно до Закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Дія Положення не поширюється на майно неплатоспроможного банку, передане третім особам за договорами управління.

Iнформація щодо переліку та характеристик майна (крім іншого майна), що надається або може бути передано в оренду, щомісяця розміщується на веб-сайті неплатоспроможного банку.

Обов'язковою умовою передання нерухомого майна неплатоспроможного банку в оренду є компенсація/сплата орендарем усіх витрат на утримання об'єкта оренди окремо від орендної плати.

Рішення чинне з 17.04.2018 р.

***

Читайте також: Визначено банки для виплат вкладів з неплатоспроможних банків

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»