• Посилання скопійовано

Нацбанк збільшує тарифи на послуги для своїх клієнтів

Внесено зміни до тарифів та послуг, що надаються центральним банком

Нацбанк збільшує тарифи на послуги для своїх клієнтів

Як повідомляє Нацбанк, постановою НБУ від 20.07.2018 р. №84 внесено наступні зміни до тарифів та послуг, що надаються центральним банком:

1) з переліку Тарифів на послуги (операції), що надаються Нацбанком в системі електронних платежів та у сфері розрахунково-касового обслуговування виключаються окремі послуги на організаційні послуги та інші види послуг (операцій), що надаються Національним банком, а також окремі послуги з супроводження програмного забезпечення електронної пошти Національного банку в системі "клієнт банку – банк";

2)  підвищені окремі тарифи на організаційні та інші види послуг (операції), для клієнтів Нацбанку з різних дат:

  • для банків (крім банків у стадії ліквідації) та інших установ – із 24 липня 2018 року;
  • для бюджетних установ (включно з Державною казначейською службою України), для банків у стадії ліквідації та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб – із 22 грудня 2018 року.

3) 22 грудня 2018 року запроваджується єдиний розмір тарифу на кожну послугу, що надається системою електронної пошти Національного банку України для усіх типів клієнтів – бюджетних організацій (включно з Державною казначейською службою України), банків та інших установ, організацій України.

Прийняття зазначених змін пов’язане із приведенням тарифів за послугами, що надаються системою електронної пошти Національного банку, до середньоринкових цін на аналогічні послуги, які надаються іншими провайдерами, та дозволить здійснити часткове покриття витрат Національного банку України, пов’язаних із забезпеченням роботи цієї системи.

Ознайомитися з оновленою редакцією Тарифів на організаційні та інші види послуг (операцій), що надаються Національним банком, можна за посиланням>>

Постанова набере чинності з 24 липня 2018 року, крім розділу ІІ Тарифів на організаційні послуги, який набирає чинності з 22 грудня 2018 року.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»