• Посилання скопійовано

Ощадбанк запустив Apple Pay

Ощадбанк став другим українським банком, який запустив Apple Pay. Тепер для того щоб користуватися можливістю оплати айфоном, не обов’язково мати картку Ощадбанку. Достатньо лише зателефонувати до контакт-центру та отримати цифрову миттєву пріпейд-картку. Її можна під’єднати до Apple Pay та користуватися додатком

Ощадбанк запустив Apple Pay

«Ощадбанк» став другим українським банком, який запустив Apple Pay. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив глава банку Андрій Пишний.

«Ми зробили Apple Pay доступним для всіх! Щоб користуватись можливістю оплати айфоном, не обов’язково мати картку Ощадбанку (хоча я дуже раджу її оформити). Достатньо зателефонувати до контакт-центру Ощадбанку та отримати цифрову миттєву пріпейд-картку. Її можна під’єднати до Apple Pay та спокійно користуватись додатком», - йдеться у повідомленні.

«Безкоштовно! Без відділень, заповнення реєстраційних форм чи будь-яких інших формальностей», - додав посадовець.

Андрій Пишний також нагадав, що в основі Apple Pay – безпека та конфіденційність.

«Якщо ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Вам присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який зашифровується і в захищеному режимі зберігається в мікрочипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Авторизація кожної транзакції відбувається завдяки генеруванню унікального одноразового динамічного захисного коду», - повідомляє глава «Ощадбанку». 

***

Читайте також: Бізнес зможе платити податки за допомогою мобільного додатку, — Данилюк 

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»