• Посилання скопійовано

Зеленський анонсував 5% кредити для бізнесу

Володимир Зеленський анонсував державну програму «Повертайся та залишайся». Як вона буде працювати, про це далі

Зеленський анонсував 5% кредити для бізнесу

Президент Володимир Зеленський анонсував державну програму "Повертайся та залишайся" яка має на меті повернути українців з-за кордону, перший етап: можливість отримати доступні кредити на власну справу, - повідомляє "Економічна правда".

Про це президент повідомив через Facebook-сторінку.

"Під час своєї інавгурації я казав, що у всьому світі 65 мільйонів українців і ми дуже хочемо щоб ви повернулися додому. 

Ми також хочемо, щоб ті хто опустив руки і планує поїхати з України - залишились. Тому ми запускаємо нову державну програму "Повертайся та залишайся", - заявив президент. 

Зеленський розповів, що перший етап програми це доступні кредити для власної справи на суму в 1,5 мільйона гривень на 5 років з наступними умовами:

  • 5% для нового та діючого бізнесу, який створить мінімум 2 нові робочі місця;
  • 7% для бізнесу з виручкою до 25 млн гривень, який не створить нові робочі місця. За кожного найнятого працівника ставка буде знижуватися на 0,5%;
  • 9% для вже працюючого бізнесу, який має виручку 25-50 млн грн.
  • Деталі програми Зеленський обіцяв розповісти згодом.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»