• Посилання скопійовано

Приватбанк впровадив додаток «Термінал» для бізнесу на деокупованих територіях

Додаток «Термінал» допоможе малому бізнесу на деокупованих територіях. За даними ПриватБанку, на сьогодні додаток «Термінал» встановили понад 12 тисяч підприємців

Приватбанк впровадив додаток «Термінал» для бізнесу на деокупованих територіях

Додаток «Термінал» ПриватБанку допоможе скоріше запустити малий бізнес та торгівлю на територіях, які звільнені від російської окупації, – повідомив член правління ПриватБанку Євген Заіграєв. За словами Заіграєва, з початку війни можливість приймати безготівкову оплату за товари за допомогою смартфону стала тим самим рішенням, яке допомагає підприємцям в умовах війни не зупиняти бізнес та працювати безпечніше.

«Термінал» – це найкраще рішення, що дозволить оперативно відновити бізнес та торгівлю на звільнених від окупації територіях, поки банки відновлюють стаціонарну платіжну інфраструктуру, – відзначив Євген Заіграєв. – Ми бачимо, що завдяки використанню такої технології малий бізнес швидко відновився після першого шоку початку війни – з квітня 2022 року кількість підприємців, які скачали, зареєструвалися та почали приймати платежі в додатку «Термінал» зросла вдвічі, а обсяги оплат покупок через POS-термінал у смартфоні збільшилася майже в 10 разів».

За даними ПриватБанку, на сьогодні додаток «Термінал» встановили понад 12 тисяч підприємців, а сума платежів через цей сервіс з моменту запуска у грудні 2021 року перевищила 500 млн грн.

Нагадаємо, додаток Термінал від ПриватБанку перетворює смартфон з NFC-модулем на базі ОС Android 8.0 і вище на повноцінний POS-термінал.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»