• Посилання скопійовано

Змінено умови купівлі/продажу цінних паперів

Нацбанк вніс зміни до Порядку купівлі/продажу цінних паперів України шляхом ініціювання аукціонів на торговельних майданчиках фондових бірж

Змінено умови купівлі/продажу цінних паперів

Нацбанк постановою від 16.08.2016 р. №370 вніс зміни до Порядку купівлі/продажу цінних паперів України шляхом ініціювання аукціонів на торговельних майданчиках фондових бірж.

Зокрема, купівля/продаж державних облігацій України, облігацій підприємств, міжнародних фінансових організацій тощо здійснюватиметься шляхом ініціювання аукціонів на торговельних майданчиках фондових бірж.

Окрім того, якщо заявки учасників аукціонів подавалися на торговельних майданчиках різних фондових бірж за однаковими цінами, а їх обсяг перевищує обсяг, що може бути задоволений, то такі заявки задовольняються Нацбанком пропорційно до їх обсягу.

Якщо заявки подавалися за однаковими цінами на торговельному майданчику однієї з фондових бірж, а їх обсяг перевищує обсяг, що може бути задоволений Нацбанком, то такі заявки задовольняються згідно з правилами відповідної фондової біржі (пропорційно обсягу або за часом надходження).

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»