• Посилання скопійовано

Купувати валюту онлайн можна буде в усіх фінустановах

Нацбанк дозволить обмін валют онлайн у всіх фінансових установах у середині 2020 року

Купувати валюту онлайн можна буде в усіх фінустановах

Нацбанк дозволить обмін валют онлайн у всіх фінансових установах у середині 2020 року. Про це повідомляє прес-служба регулятора у FACEBOOK.

Що це означає. Нацбанк дозволить продавати валюту онлайн не лише банкам, але й небанківським фінансовим установам, які перейдуть під нагляд НБУ з середини 2020 року, після імплементації закону про спліт.

 

Найкращі картки для валютообміну

Нагадаємо, 7 січня 2019 року Національний банк дозволив фізичним особам купувати валюту онлайн.

Що це змінило. В Нацбанку зазначають, що скасування обмеження не спричинило тиску на валютний ринок. Частина операцій готівкого ринку (близько 7%) просто перейшла на платформи онлайн-банкінгу. Обсяги купівлі і продажи валюти онлайн фізичними особами у минулому році були майже рівними – по 1 млрд дол. США.

 

Як купити валюту онлайн

“Це послаблення значно спростило життя українцям, усунувши необхідність йти до банківської каси чи вуличного обмінника для придбання валюти”, – зазначають у відомстві.

Джерело: FINANCE.UA

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»