• Посилання скопійовано

Нацбанк врегулював порядок накладення адмінштрафів

Постановою, зокрема, врегульовано питання притягнення до адміністративної відповідальності пов’язаних з банком осіб

Правлінням Нацбанку з метою приведення Положення про порядок накладення адміністративних штрафів у відповідність до деяких Законів України, а також удосконалення процедури притягнення осіб до адміністративної відповідальності 30 квітня 2015 року прийнято постанову № 301 “Про затвердження Змін до Положення про порядок накладення адміністративних штрафів”.

У Постанові № 301 врегульовані такі питання:

1) притягнення до адміністративної відповідальності пов’язаних з банком осіб, посадових осіб небанківських фінансових установ – резидентів, які є платіжними організаціями та/або членами чи учасниками платіжних систем, нагляд за якими відповідно до Закону України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення” покладено на Національний банк України;

2) удосконалено процедуру складення уповноваженими особами Національного банку України протоколу про адміністративне правопорушення та  розгляду справи про адміністративне правопорушення.

Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її офіційного опублікування.

На підставі: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»