• Посилання скопійовано

Збільшено перелік банків, вкладники яких мають право на підвищений розмір відшкодування коштів за вкладами

Рішення Фонду гарантування вкладів фізосіб від 07.09.2012 р. №29 «Про поширення дії рішення»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб рішенням від 07.09.2012 р. №29 поширив дію норми* щодо збільшення розміру гарантування вкладів до 200000 грн на банки, щодо яких прийнято рішення про відкликання банківської ліцензії та призначення ліквідатора.
Отже, вкладники банків, щодо яких прийнято рішення про відкликання ліцензії та призначення ліквідатора у період з дня прийняття рішення адміністративною радою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 21.08.2012 р. №27 до дня його офіційного опублікування, мають право звертатися до Фонду гарантування вкладів фізосіб за отриманням відшкодування коштів за вкладами, включаючи відсотки, до 31.12.2012 р.
------
* Пункт 1 Рішення адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 21.08.2012 р. №27 «Про збільшення розміру відшкодування коштів за вкладами»
------

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Власні фінанси

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Власні фінанси»