• Посилання скопійовано

Банки-агенти Фонду гарантування вкладів фізосіб припиняють свою діяльність в Криму

У зв'язку з останніми подіями, що відбулися в Криму, банки-агенти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб припиняють свою діяльність на його території з 15 квітня 2014 року

Банки-агенти Фонду гарантування вкладів фізосіб припиняють свою діяльність в Криму

В связи с последними событиями, произошедшими в Крыму, банки-агенты Фонда гарантирования вкладов физических лиц прекращают свою деятельность на территории Крымского полуострова с 15 апреля 2014 года.

Поскольку получение вкладчиками неплатежеспособных банков своих денег осуществляются через учреждения банков-агентов, то процесс выплат средств вкладчикам, проживающих в Крыму, будет происходить в следующем порядке:

-   до закрытия учреждений вкладчики могут обратиться в одно из работающих отделений для получения средств;

- после закрытия учреждений вкладчики могут получить причитающиеся им средства по вкладам в любом отделении банков в других регионах Украины.

Более подробную информацию можно узнать по телефону «горячей линии» Фонда: 0-800-308-108, на сайте Фонда в сети Интернет www.fg.gov.ua, и на сайтах банков-агентов Фонда.

Джерело: Головне управління статистики у Волинській області

Рубрика: Фінанси і банки/Власні фінанси

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Власні фінанси»