• Посилання скопійовано

Працівник, який під час хвороби був направлений у відрядження, не має права на лікарняні

ФСС з ТВП розглянув питання щодо надання допомоги по тимчасовій непрацездатності працівнику підприємства за час перебування його у відрядженні

Працівник, який під час хвороби був направлений у відрядження, не має права на лікарняні

ФСС з ТВП повідомляє, що працівник, який під час хвороби був направлений у відрядження і виконував службове доручення поза місцем своєї постійної роботи, не має права на допомогу по тимчасовій непрацездатності за період відрядження. 

Оплата праці за виконану роботу працівникам, направленим у службове відрядження, здійснюється відповідно до умов, визначених трудовим або колективним договором, і розмір такої оплати праці не може бути нижчим середнього заробітку (Лист ФСС з ТВП від 08.11.2013 р. №04-29-3062).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»