• Посилання скопійовано

Помилки в лікарняних, виданих в Криму, повинні виправлятися в 3-денний термін

Мінохорони розглянуло питання щодо оплати лікарняних, які видані закладами охорони здоров'я АР Крим та м. Севастополя, що оформлені з порушенням нормативно-правових актів стосовно порядку їх заповнення

Помилки в лікарняних, виданих в Криму, повинні виправлятися в 3-денний термін

Возможные нарушения заполнения листков нетрудоспособности, выданных медучреждениями в Крыму, могут стать препятствием для своевременного начисления средств для выплаты пособия по временной нетрудоспособности лицам, состоящим в трудовых отношениях с субъектами хозяйствования на территории АР Крым, а также находящимся в статусе добровольно застрахованных лиц.

В случае обращения указанных лиц в учреждения здравоохранения по месту их временного пребывания, при наличии ненадлежащего оформления больничного, Минздрав просит в трехдневный срок рассмотреть вопросы внесения исправлений и надлежащего оформления больничного без их возврата в учреждения здравоохранения Крыма.

Предоставление материальной помощи этой категории лиц будет осуществляться непосредственно в рабочих органах отделений ФСС по ВУТ.

Об этом сообщил Минздрав в письме от 08.04.2014 г. № 3.07-19/767/9665.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»