• Посилання скопійовано

2017 рік не матиме таких серйозних ривків, як рішення про підняття «мінімалки» - Андрій Рева

Міністр соцполітики Андрій Рева повідомив, що в наступному році економічні стрибки, що могли б розбалансувати наших товаровиробників, не плануються

2017 рік не матиме таких серйозних ривків, як рішення про підняття «мінімалки» - Андрій Рева

Відбулася зустріч представників бізнесу, котрі входять до об’єднання Європейської бізнес–асоціації, з Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою. Перш за все цікавило питання підвищення удвічі мінімальних заробітних плат. А також і можливі чергові зміни – ініціативи Уряду в сегменті заробітної плати, аби адекватно планувати бюджети власних підприємств.

Міністр соціальної політики повідомив, що наступний рік не матиме таких серйозних ривків як рішення про підняття «мінімалки», прийняте в цьому році. Крім того,  запевнив, що жодні чинники не зможуть розбалансувати наших товаровиробників.

Міністр соціальної політики поінформував представників бізнесу, що насамперед цей крок (збільшення мінімальної зарплати) покликаний спонукати збільшення відрахувань єдиного соціального внеску (ЄСВ). Також вбачається, що таким чином вдасться значною мірою детінізувати зарплати. Реально, на думку Андрія Реви, детінізація торкнеться малого й середнього бізнесу.

Наступним кроком Уряду має стати реформа пенсійної системи. А саме – осучаснення пенсій.

***

Читайте також:

Мінімальна зарплата 3200 грн: наслідки для бізнесу та працівників 

Звернення підприємців до Прем'єр-міністра щодо недопустимості підняття мінімальної зарплати до 3200 грн

Мінімальна зарплата 3200 грн: позиція експертів Реанімаційного пакету реформ;

Павло Розенко: підвищення мінімальної зарплати покращить купівельну спроможність громадян.

Усі новини на тему>>

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»