• Посилання скопійовано

Павло Розенко про ефект від підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн

Внаслідок підвищення мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року до 3200 гривень відбулося суттєве поповнення бюджетів усіх рівнів

Павло Розенко про ефект від підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн

Про це під час селекторної наради повідомив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Довідково. Рішення про підвищення мінімальної зарплати було ухвалено Урядом Володимира Гройсмана наприкінці 2016 року і стало складовою бюджетного процесу 2017 року. Воно  стало стимулом для росту показника середньої заробітної плати, яка за підсумками цього року має становити понад 7 тис. грн.     

Наразі, за словами Павла Розенка, надходження від ПДФО до зведеного бюджету з початку року склали понад 62 млрд грн, що на 35% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

«Станом на сьогодні, до державного бюджету вже надійшло 5,5 млрд військового збору, що на 31% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Надходження від ЄСВ складають 67 млрд грн, що на 17 млрд грн (33%) більше, ніж за аналогічний період минулого року і на 18% більше, ніж навіть ми планували», - повідомив Віце-прем’єр-міністр.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»