• Посилання скопійовано

Опубліковано список трьох найбільших компаній-боржників із виплати зарплати

У Мін'юсті опублікували список найбільших компаній-боржників по зарплаті. Сума найбільшого боргу по зарплаті становить 74 млн гривень

Опубліковано список трьох найбільших компаній-боржників із виплати зарплати

Найбільша сума боргу по зарплаті становить 74 млн гривень. Міністр юстиції України Павло Петренко опублікував список трьох найбільших компаній - боржників із виплати заробітної плати. У лідерах опинилось Харківське підприємство, що входить до «Укроборонпрому», написав Петренко на своїй сторінці у Facebook.

«Публікуємо список трьох найбільших компаній - боржників із виплати заробітної плати. Давайте поширювати. Нехай Україна знає своїх псевдогероїв. Уряд та Мін'юст мають намір повністю здолати ганебне явище боргів по зарплаті», - написав Петренко.

Так, Харківське державне авіаційне виробниче підприємство заборгувало найбільше - 74 млн гривень. Удвічі менше - 30,1 млн гривень - заборгувало ДП «Суднобудівний завод імені 61 Комунара». На тертій сходинці антирейтингу - футбольний клуб «Металіст», котрий заборгував 28,6 млн гривень.

Нагадаємо, Міністерство юстиції на майданчику "СЕТАМ" виставляє на торги майно двох спиртзаводів, розташованих у Чернівецькій області. Таке рішення було прийнято у зв'язку з істотною заборгованістю підприємств по виплаті заробітної плати.

***

Читайте також: 88 підприємств виплатили понад 50 млн грн боргу по зарплаті, – Держпраці 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»