• Посилання скопійовано

Підвищення мінзарплати до 6500 грн потрібно ще обговорювати, - Гетманцев

За словами Гетманцева, підвищення мінімальної заробітної плати до 5000 грн не несе за собою негативних наслідків. Але її збільшення до 6500 грн потрібно ще обговорювати

Підвищення мінзарплати до 6500 грн потрібно ще обговорювати, - Гетманцев

Мінімальну зарплату анонсували підняти наступного року до шести, а потім до шести з половиною тисяч. Цей ефект для економіки в будь-якому випадку буде відчутним.

Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна.

Голова Комітету Верховної ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в коментарі виданню розповів, що підвищення до 5 тисяч мінімальної зарплати не буде мати будь-якого негативного впливу ні на економіку, ні на інфляцію.

"Це зважене рішення. Якщо говорити про підвищення до 6,5 тисячі в наступному році - це треба ще дискутувати", - сказав він.

Нагадаємо, вчора Верховна рада схвалила текст законопроекту №3963 про підвищення мінімальної зарплати в Україні.

Раніше Зеленський підтвердив, що мінімальна зарплата зросте з 1 січня 2021 року до 6000 гривень, а з 1 липня 2021 року мінімальна зарплата підвищиться до 6500 гривень.

Зазначимо, мінімальну зарплату в Україні підвищать в три етапи до 6,5 тисяч гривень.

***

Читайте також: З 1 вересня – мінімальна зарплата 5000 грн: прийнято закон!

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»