• Посилання скопійовано

Трудові угоди підприємці зобов’язані реєструвати у фонді зайнятості

Під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу очікується прибуття до Львова значної кількості туристів з усієї України та з-за кордону.

У зв’язку з цим значно збільшиться попит на різноманітні вироби з символікою Євро-2012, туристичні послуги, послуги з перевезення пасажирів, оренди нерухомого майна та послуги у сфері громадського харчування. У приватних підприємців виникне необхідність у залученні додаткової кількості найманих працівників.

Зазначимо, що відповідно до норм Кодексу законів про працю України при укладенні трудового договору з фізособою слід обов’язково дотримуватися письмової форми такого договору.

У разі укладення трудового договору між працівником і підприємцем такий підприємець повинен у тижневий строк з моменту фактичного допущення працівника до роботи зареєструвати укладений у письмовій формі трудовий договір у державній службі зайнятості за місцем свого проживання.

Нагадуємо платникам податків про необхідність дотримання норм Податкового кодексу України та своєчасної та у повному обсязі сплати податків.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»