• Посилання скопійовано

Роботодавців звільнено від плати за видачу дозволу на застосування праці біженців

З 8 травня скасовано плату за видачу дозволу на застосування праці осіб, стосовно яких прийнято рішення про оформлення документів для вирішення питання щодо надання статусу біженця

Роботодавців звільнено від плати за видачу дозволу на застосування праці біженців

8 травня набув чинності Закон України від 17.04.2014 р. №1221-VII "Про внесення змін до законів України "Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей" і "Про зайнятість населення".

Так, відтепер для осіб, стосовно яких прийнято рішення про оформлення документів для вирішення питання щодо надання статусу біженця, плата за видачу дозволу не справляється.

Нагадаємо, що згідно з постановою КМУ від 27.05.2013 р. №437, розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства становить чотири мінімальні зарплати (у 2014 році - 4872 грн).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»