• Посилання скопійовано

Інструкція про надання фіндопомоги за працевлаштування інвалідів: проект змін

Оприлюднено проект змін до Інструкції з надання фіндопомоги на поворотній і безповоротній основі та цільової позики за рахунок сум адміністративно-господарських санкцій та пені, що надходять до держбюджету за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів

Інструкція про надання фіндопомоги за працевлаштування інвалідів: проект змін

Мінсоцполітики оприлюднило проект наказу „Про внесення змін до деяких наказів Мінсоцполітики з питань надання фінансової допомоги на поворотній і безповоротній основі та цільової позики за рахунок сум адміністративно-господарських санкцій та пені, що надходять до державного бюджету за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів, та державної підтримки підприємствам та організаціям, які засновані громадськими організаціями інвалідів”

Зокрема, запропоновано внести зміни до Інструкції з надання фінансової допомоги на поворотній і безповоротній основі цільової позики за рахунок сум адміністративно-господарських санкцій та пені, що надходять до державного бюджету за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів.

Проектом акта пропонується:

  • спростити механізм надання державної допомоги, зокрема шляхом скорочення терміну розгляду поданих документів, що на сьогодні є довготривалим, наслідком чого такі соціально значимі підприємства, на яких більшість працівників є інвалідами, не можуть вчасно отримати відповідну державну допомогу;
  • визначити більш конкретні та реальні строки розгляду відповідних документів для прийняття рішень щодо надання таким підприємствам державної допомоги.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу приймаються за наступними адресами:

Департамент соціального захисту інвалідів, 01001, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10, електронна пошта: pmj@mlsp.gov.ua, факс/тел.: 289-40-59.

Пропозиції також можна надсилати на Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, електронна пошта: mail@dkrp.gov.ua, info@dkrp.gov.ua, факс/тел. 254-43-93.

На підставі: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»