• Посилання скопійовано

Як нещодавно прийнятій на роботу застрахованій особі підтвердити свій страховий стаж

Та чи може роботодавець отримати відомості з Держреєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування? Роз'яснили фахівці ФСС з ТВП

Як нещодавно прийнятій на роботу застрахованій особі підтвердити свій страховий стаж

Виконавча дирекція Київського міського відділення ФСС з ТВП роз'яснила: якщо застрахована особа протягом 12-місячного періоду перед настанням страхового випадку мала страховий стаж, набутий у іншого роботодавця, то їй необхідно звернутись до Пенсійного фонду за місцем своєї реєстрації для отримання довідки про підтвердження стажу. При цьому слід пред’явити:

Роботодавці мають право отримувати інформацію лише про застрахованих осіб, які перебувають із ними в трудових відносинах, і виключно за період перебування особи в трудових відносинах із ними.

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»