• Посилання скопійовано

Служба зайнятості почала публікувати вакансії у Facebook

Відтепер шукачі роботи можуть ознайомитись із цікавими та високооплачуваними вакансіями на офіційних сторінках обласних центрів зайнятості у Facebook

Служба зайнятості почала публікувати вакансії у Facebook

Передає УНН із посиланням на прес-службу Державної служби зайнятості.

“Багато шукачів роботи зареєстровані у Facebook і проводять там немало часу. Щоб зацікавити їх до економічно активної діяльності ми починаємо використовувати цю соціальну мережу. Публікувати там будуть не тільки вакансії, але й мотивуючі матеріали та поради для саморозвитку”, — зазначив в. о. Голови Державної служби зайнятості (ЦА) Сергій Кравченко.

За його словами, база вакансій служби зайнятості налічує понад 40 тисяч пропозицій. Проте у соцмережі будуть публікуватися лише найцікавіші чи рідкісні пропозиції ринку праці. Мета таких публікацій не ознайомити шукача роботи з усіма вакансіями, а зацікавити звернутися до найближчого центру зайнятості за консультацією.

Вакансії будуть публікуватись за двома принципами — незвична вакансія для ринку праці регіону і найвища заробітна плата.

Одночасно із назвою вакансій будуть публікуватись посадові обов’язки кандидата, умови роботи та розмір заробітної плати. Серед найбільш рідкісних та цікавих вакансій, які вже опублікували обласні центри зайнятості, — концертмейстер (Дніпропетровщина), водолаз (Донецька область), волочильник із зарплатою 12 тисяч гривень (Одеська область), або, наприклад, у Полтавській області шукають водіїв-жінок.

“Обіцяю, спамити не будемо. Такий крок є логічним продовженням оголошеної реформи. Наразі ми ще розробляємо новий сайт пошуку роботи та інтегруємо його до усіх найбільш популярних інтернет-сервісів у світі. Сподіваюсь, у найближчі кілька місяців ви зможете їх побачити”, — підкреслив С.Кравченко.

Джерело: УНН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»