• Посилання скопійовано

Визначення трудомісткості та вартості робіт з національної стандартизації - за новою методикою

Мінекономрозвитку оновило Методику визначення трудомісткості та вартості робіт з національної стандартизації

Визначення трудомісткості та вартості робіт з національної стандартизації - за новою методикою

Нова Методика, яка затверджена наказом від 05.10.2016 р. №1685, встановлює базові нормативи трудомісткості робіт з національної стандартизації, поправні коефіцієнти, порядок визначення трудомісткості, загальної трудомісткості та вартості робіт з національної стандартизації, що установлені Законом “Про стандартизацію” та національними стандартами.

Ця Методика може застосовуватися фізичними або юридичними особами незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, які замовляють або надають послуги з виконання робіт з національної стандартизації (крім коштів державного бюджету), у частині визначення трудомісткості робіт з національної стандартизації. Вартість робіт із стандартизації встановлюється на договірних засадах відповідно до законодавства.

Окрім того, ця Методика застосовується:

- центральними органами виконавчої влади, які є замовниками виконання робіт з національної стандартизації за рахунок коштів державного бюджету;

- національним органом стандартизації під час надання послуг з національної стандартизації, які фінансуються відповідно до Закону про стандартизацію.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»