• Посилання скопійовано

Кабмін "прив'язав" виплати бюджетникам до прожиткового мінімуму

Уряд привів у відповідність до Закону № 1774-VIII акти Кабінету Міністрів, якими регулюються питання встановлення окладів, доплат, винагород і інших виплат працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери, органів виконавчої влади та інших органів

Кабмін "прив'язав" виплати бюджетникам до прожиткового мінімуму

Відповідні зміни передбачені постановою КМУ від 18.05.2017 р. № 335.

Зокрема, розмір цих виплат встановлюватиметься у співвідношенні до прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого на 1 січня календарного року (1600 грн). До 1 січня 2017 року відповідні обрахунки проводилися у співвідношенні до мінімальної заробітної плати.

Нагадаємо, що в зв'язку зі змінами до законодавства з 1 січня 2017 р. мінімальна заробітна плата більше не застосовується як розрахункова величина для визначення посадових окладів та заробітної плати працівників та інших виплат.

Ця постанова набере чинності з дня її опублікування та застосовується з 1 січня 2017 року.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»