• Посилання скопійовано

Розроблено зміни до деяких нормативно-правових актів з охорони праці

Держпраці оприлюднила проект наказу Мінсоцполітики „Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів з охорони праці”

Розроблено зміни до деяких нормативно-правових актів з охорони праці

Держпраці опрацьовано проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів з охорони праці” (завантажити).

Проект розроблений з метою внесення змін до:

1) Правил будови і безпечної експлуатації ліфтів, затверджених наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 01.09.2008 р. №190,

2) Правил будови і безпечної експлуатації трубопроводів пари та гарячої води, затверджених наказом Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 08.09.1998 р. №177.

Запропоновано скасувати вимогу обов’язкової реєстрації (перереєстрації) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки в територіальних органах Держпраці.

Докладно зміни можна переглянути тут (завантажити)>>

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на адресу: Державна служба України з питань праці, вул. Десятинна, 14, м. Київ, 01601; e-mail: dsp@dsp.gov.ua.

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у місячний термін (тобто до 18.11.2017 р.) у письмовому або електронному вигляді.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна інспекція України з питань праці

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»