• Посилання скопійовано

Змінено порядок надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам

Урядом прийнято постанову КМУ „Про внесення змін до Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”

Змінено порядок надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам

Як повідомляють у Мінсоцполітики, ця постанова* має на меті вдосконалення процедури призначення щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Зазначеною постановою передбачено:

  • встановлення типової форми акта обстеження технічного стану житлового приміщення (будинку, квартири), яке було зруйновано або стало непридатним для проживання внаслідок проведення антитерористичної операції,
  • визначення органів, які утворюють відповідні комісії з обстеження техн'ічного стану житлових приміщень.

_____________

* Текст постанови поки що не оприлюднений.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»