• Посилання скопійовано

Кількість осіб, що отримають реабілітацію за кошти Фонду, зросте на 20%

Бюджетом Фонду соцстрахування України на 2018 р. передбачено зростання кількості застрахованих осіб, які будуть забезпечені реабілітаційним лікуванням за рахунок коштів Фонду

Кількість осіб, що отримають реабілітацію за кошти Фонду, зросте на 20%

Бюджетом Фонду соцстрахування України на 2018 р. передбачено зростання кількості застрахованих осіб, які будуть забезпечені реабілітаційним лікуванням за рахунок коштів Фонду. На це у бюджеті ФССУ вже закладено 439 млн грн, що на 120 млн більше, ніж минулого року. Про це повідомив директор виконавчої дирекції Фонду Євген Баженков.

Медична реабілітація призначається пацієнтам після закінчення гострого періоду захворювання і має на меті відновлення здоров’я працюючої людини – з 1 січня цього року механізм забезпечення реабілітацією за кошти ФССУ було повністю змінено у напрямі спрощення та збільшення ефективності.

«Потреба в реабілітаційному лікуванні повністю покривається за рахунок коштів Фонду. Станом на сьогодні заклади охорони здоров’я направили на реабілітацію 2500 осіб, очікуємо, що до кінця 2018 р. кількість людей, які відновлять своє здоров’я за кошти Фонду соцстрахування України, порівняно з минулим роком значно зросте», – зазначає директор виконавчої дирекції ФССУ Євген Баженков.

Нагадаємо, Фонд соцстрахування України забезпечує надання пацієнту відновного лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за його вибором.

Сьогодні під опікою ФССУ знаходиться більше 12 млн застрахованих осіб, що за медичної потреби мають право на отримання реабілітаційного лікування за рахунок коштів Фонду.

***

Читайте також: З початку року спрощено процедуру медичної реабілітації працюючої людини

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»