• Посилання скопійовано

Профспілка проти доопрацьованого законопроекту «Про працю» від Мінекономіки

СПО профспілок вимагає від Кабінету Міністрів України зупинити просування законопроекту «Про працю»

Профспілка проти доопрацьованого законопроекту «Про працю» від Мінекономіки

Спільний представницький орган репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні, який представляє 6 мільйонів працівників, вимагає від Кабінету Міністрів України зупинити просування законопроекту «Про працю» як  такого, що суперечить Конституції України, актам міжнародного права, ратифікованим Україною, та Директивам Європейського союзу, та приєднатися до розробки кодифікованого акту в сфері праці, розпочатого робочою групою при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ветеранів. Повідомляє Федерація Профспілок України.

Відповідного листа від керівників СПО об’єднань профспілок  направлено Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю та Міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігорю Петрашку.

***

Читайте також: Уряд доопрацював законопроект про працю: чого чекати?

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Федерація профспілок України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»