• Посилання скопійовано

Приймаєте дистанційно на роботу нового працівника: як його ознайомити з документами?

У разі неможливості ознайомлення працівника з колективним договором, правилами внутрішнього трудового розпорядку особисто можливе ознайомлення за допомогою технічних засобів

Приймаєте дистанційно на роботу нового працівника: як його ознайомити з документами?

Державна служба з питань праці повідомляє, що у разі неможливості ознайомлення працівника із колективним договором, правилами внутрішнього трудового розпорядку особисто можливо здійснення ознайомлення за допомогою технічних засобів (наприклад, електронною поштою, телефоном, відеозвязком). Інструктажі таперевірку знань можна провести дистанційно (за допомогою сервісів відеоконференцій). Для отримання підтвердження про ознайомлення можна використати електронний цифровий підпис (за наявності).

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»