• Посилання скопійовано

Які виплати отримують від держави працівники, які постраждали під час роботи внаслідок бойових дій

Окрім грошових виплат ФССУ компенсує для них 100% вартості лікування усіх прямих наслідків випадку – від необхідних лікарських засобів і виробів медичного призначення до операцій, діагностик, протезів і ендопротезів тощо

Які виплати отримують від держави працівники, які постраждали під час роботи внаслідок бойових дій

Фонд соцстраху у Телеграм зазначає, що усі працівники, постраждалі під час роботи внаслідок бойових дій, забезпечуються страховими виплатами і медико-соціальними послугами Фондом соціального страхування України. Окрім грошових виплат ФССУ компенсує для них 100% вартості лікування усіх прямих наслідків випадку – від необхідних лікарських засобів і виробів медичного призначення до операцій, діагностик, протезів і ендопротезів тощо.

Потерпілі зі стійкою втратою працездатності упродовж усього життя або до повного відновлення здоров’я крім одноразових допомог також забезпечуються Фондом щомісячними страховими виплатами, які у повному обсязі компенсують їм втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності. Також одноразові грошові допомоги і щомісячні страхові виплати призначаються для членів сімей загиблих працівників.

***

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»