• Посилання скопійовано

За яких умов можна звільнити працівника за спрощеним режимом?

Фахівці Держпраці навели умови припинення трудових відносин при спрощеному режимі регулювання

За яких умов можна звільнити працівника за спрощеним режимом?

Відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю України у разі застосування спрощеного режиму регулювання трудових відносин, за взаємною згодою сторін, у трудовому договорі можуть визначатися додаткові права, обов’язки і відповідальність сторін, умови матеріального забезпечення та організації праці працівника, умови припинення або дострокового розірвання договору.

Таким чином, трудові відносини при спрощеному режимі регулювання трудових відносин можуть бути припинені або розірвані на підставі статей 36, 38, 39, 40, 41 Кодексу законів про працю України або на умовах, передбачених у трудовому договорі.

Джерело: Держпраці у Рівненській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»