• Посилання скопійовано

Визначено порядок ведення переліку посередників у працевлаштуванні

Постанова КМУ від 05.06.2013 р. №400

Визначено порядок ведення переліку посередників у працевлаштуванні

КМУ затвердив Порядок формування та ведення переліку суб'єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб'єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців. 

Встановлено, що формування та ведення переліку здійснюється Державною службою зайнятості.

Для включення до переліку посередники подають до Державної служби зайнятості рекомендованим листом з повідомленням про вручення заяву за формою, встановленою Мінсоцполітики.

Державна служба зайнятості протягом 5 робочих днів з дня отримання заяви включає наведені у ній відомості про посередників до переліку та оприлюднює їх на своєму веб-сайті. 

Рішення про виключення посередників з переліку приймається Державною службою зайнятості в разі:
 
- надходження від Укрдержреєстру даних з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про реєстрацію припинення посередника;
 
- анулювання дозволу та/або ліцензії, які надають право на провадження відповідного виду діяльності.
 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»